fbpx
Urban Food Market

Eten afhalen Eindhoven

Wil je eten afhalen in Eindhoven? Kijk dan eens naar de uitgebreide mogelijkheden die Urban Food Market te bieden heeft. Bij Urban Food Market bestel je voor het hele gezin, alleen dan net even wat verser en lekkerder dan je gewend bent van een take-away. Of je nu thuis zin hebt in een frisse salade of een verse Pizza, je haalt het af bij Urban Food Market!

Verse take-away in Eindhoven

Smaak- en spraakmakende gerechten verwacht je niet bij een take-away. Toch vind je ze bij Urban Food Market! Een uniek online concept in Eindhoven met verschillende restaurants onder één dak. Online bestel je de lekkerste gerechten. Kies voor een favoriet restaurant of match en mix jouw bestelling. We maken de lekkerste gerechten voor het complete gezin. Van een heerlijke frisse salade tot een versie pizza! Alles wordt bereid met net wat meer zorg & liefde voordat je de bestelling afhaalt. Het was bovendien nog nooit zo gemakkelijk. Je bestelt eenvoudig via ons bestel-platform en wij zorgen dat het op de gewenste tijd klaarstaat.

Wil je liever je eten laten thuisbezorgen? Ook dat kan bij Urban Food Market.

Weet je al wat je wilt eten vanavond? Bestel dan ruim van tevoren zodat je zeker weet dat je bestelling op tijd klaarstaat. Super handig als je bijvoorbeeld na je werk snel wilt eten, of een familie hebt thuiszitten die spreekwoordelijk 'doodgaat' van de honger!

Eten afhalen in Eindhoven voor de Bourgondiër.

Je bent Bourgondiër in hart en nieren, woont/werkt in Eindhoven en hebt zin om thuis eens heerlijk te genieten van een maaltijd. Dat is het ideale moment om gebruik te maken van de take-away service van Urban Food Market. Bij Urban Food Market gaan we namelijk niet voor middelmaat. We gaan voor echte gerechten met verse ingrediënten en sauzen. Gerechten die net wat meer klasse hebben en passen bij jouw bourgondische levensstijl. Eet smakelijk!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 21:00
Woensdag
11:00 - 21:00
Donderdag
11:00 - 21:00
Vrijdag
11:00 - 21:30
Zaterdag
11:00 - 21:30
Zondag
11:00 - 21:00
[instagram-feed user="urbanfoodmarket.nl" instagram-feed layout=highlight showheader=false num=10 cols=4 colsmobile=2 showbutton=false showfollow=false showbutton=false imagepadding=0][/instagram-feed]