fbpx
Urban Food Market

Afhaalrestaurant in de buurt

Urban Food Market is niet zomaar een afhaalrestaurant bij jou in de buurt. Het is een afhaalrestaurant met meerdere restaurants onder één dak. Unieke foodconcepten met verse ingrediënten en sauzen. Bestellen doe je eenvoudig online voor het hele gezin. Er is voor ieder wat wils, van heerlijke pizza's tot verse salades. Voor de lunch en voor het diner. Alles wordt bereid met net wat meer liefde en zorg. Dat proef je als je jouw bestelling afgehaald hebt bij onze locatie op de grote berg in Eindhoven.

Liever toch geen zin om je huis uit te gaan voor het eten? Bestel dan online en laat het thuisbezorgen door onze eigen bezorgers.

Een afhaalrestaurant met verse gerechten

Urban food Market is niet zomaar een restaurant waar je eten kunt afhalen. Met onze afhaalgerechten tillen we het begrip afhaalrestaurant naar een volgend level. Met verse ingrediënten bereiden wij met liefde alle gerechten voor je. Van heerlijke verse pizza's, overheerlijke burger of verse salade. Hierbij is de kwaliteit de basis waarbij we op zoek gaan naar spannende combinaties.

Nieuwsgierig geworden? Ervaar het zelf en haal jouw gerecht af in het centrum van Eindhoven.

De verste take away met spannende recepten

Onze afhaalgerechten zijn geen doorsnee gerechten die je vind bij elk restaurant op de hoek. Onze basis is een verrassend gerecht die gemaakt wordt door professionals. Dit extra beetje liefde en versheid proef je terug in onze heerlijke gerechten. Ook voor de gezonde eters hebben we overheerlijke gerechten van het restauarant NoJunkFood. Kies bijvoorbeeld voor een pizza met bloemkooldeeg of voor een Falafelburger.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 21:00
Woensdag
11:00 - 21:00
Donderdag
11:00 - 21:00
Vrijdag
11:00 - 21:30
Zaterdag
11:00 - 21:30
Zondag
11:00 - 21:00
[instagram-feed user="urbanfoodmarket.nl" instagram-feed layout=highlight showheader=false num=10 cols=4 colsmobile=2 showbutton=false showfollow=false showbutton=false imagepadding=0][/instagram-feed]